Aanbod

Sportkinesitherapie

Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure.
Lees meer

Myofasciale Therapie

Het verkeerd functioneren van één of meerdere spieren en/of een overbelasting ervan kunnen eveneens verantwoordelijk
 zijn voor de pijn. Deze pijnen en dysfuncties kunnen doeltreffend behandeld worden met Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling.
Lees meer

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Aan de hand van een inspanningstest wordt je lichaam en fysieke gezondheid in kaart gebracht en krijg je een programma op maat van je sportieve of gezonde doelstelling.
Lees meer

Pilates

Pilates is een effectieve bewegingsmethode voor het hele lichaam. Er wordt gewerkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan goed evenwicht tussen lichaam en geest. Pilates is een veilige en effectieve vorm van lichaamsbeweging.
Lees meer

Personal Coaching

Cardio, kracht, stabilisatie en lenigheidsbevorderende programma's onder persoonlijke begeleiding
Lees meer

Mental Coaching - Sportpsychologie

Via mental coaching helpen we jou om jouw prestaties te verbeteren. We leren jou hoe je focust in functie van je droom en helpen jou om toe te werken naar jouw doel. Leer om mentaal fris te blijven en geconcentreerd te blijven in jouw werk of tijdens jouw sportwedstrijden.
Lees meer

(Sportvoedings)advies

Afvallen of bijkomen, gezond eten, eten om genoeg energie te hebben tijdens het sporten: onze diëtiste maakt je wegwijs in de voedingsjungle!
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x