Mental Coaching - Sportpsychologie


Mental Coaching

Via mental coaching helpen we je om jouw prestaties te verbeteren. We leren je hoe je focust in functie van je doel en op een mentaal frisse manier door te zetten op de weg ernaartoe. We baseren ons op alle evidence-based sportpsychologische interventies.


Mental coaching: ook voor jou!  Het helpt je een antwoord te vinden op volgende vragen:

  • Welke weg dien ik af te leggen om mijn doel te bereiken?
  • Hoe ga ik om met tegenslagen en vind ik de kracht om door te zetten?
  • Hoe kan ik mentaal sterk blijven staan tijdens training of wedstrijden of op het werk?
  • Hoe ga ik om met stoorzenders en slaag ik erin om focus te houden?

Op het einde van je coachingstraject:

  • vind je (terug) focus, weet met obstakels om te gaan en gaat voor je doel;
  • slaag je erin om betere prestaties neer te zetten;
  • ervaar je meer vertrouwen in eigen kunnen en heb je meer zicht op mogelijkheden i.p.v. moeilijkheden;
  • leer je jezelf beter kennen en geleidelijk aan onderscheid je beter wat jou helpt en wat jou tegenhoudt;
  • leer je beter prioriteiten stellen, vlotter beslissingen nemen of keuzes maken;
  • voel je je veerkrachtiger en energieker.Miet is ook gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en erkend stress & burnoutcoach. Neem een kijkje op mietleijssen.be voor meer informatie.

Voor loopbaanbegeleiding werken we met loopbaancheques ism het erkend loopbaancentrum BetterMindsatWork. Meer info vind je op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding            

 


Mental Coaching - Sportpsychologie

Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

De Multiscan is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. Je gezondheid, lifestyle en voedingspatroon worden in kaart gebracht samen met nog diverse, andere parameters. In de Sportpraktijk in Heverlee (Leuven) kan je terecht voor screening, analyse & coaching.

Sportkinesitherapie

Een tennisarm, rugklachten of krachtverlies? Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure. Sportpraktijk biedt je sportkinesitherapie op maat.

Myofasciale Therapie (dry needling)

Sportpraktijk behandelt pijn veroorzaakt door verkeerd functioneren van spieren of overbelasting. Dankzij Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling focussen we ons op de kern van pijnen en dysfuncties. Pure efficiëntie.

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Pilates

Betere houding? Minder stress? Klassieke pilates is een prima combinatie van inspanning én ontspanning. Je werkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan goed evenwicht tussen lichaam en geest.

Personal & physical coaching

Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een sportrecord verbreken op de fiets of in de atletiekpiste. Dankzij personal coaching verbeter je je prestaties en blijf je blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen.

(Sportvoedings)advies

Wil je verantwoord afvallen? Voedingsadvies als sporter? Sportpraktijk in Haasrode geeft je gepersonaliseerd voedingsadvies met effect. Stapsgewijs en toegankelijk helpen we je sport en voeding 100% met elkaar te doen matchen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x