Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

MULTISCAN PRO

De Multiscan is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. De technologieën zijn gebaseerd op functionele analyses. Op enkele minuten tijd wordt accurate informatie softwarematig verwerkt in samenvattingen om zo snel een overzicht te bekomen over status en samenhang van gezondheid en levensstijl.

De Multiscan is medisch onderbouwd en wordt gebruikt door kinesitherapeuten, osteopaten, coaches, diëtisten, (sport)artsen, orthomoleculaire therapeuten, enz. om een duidelijk beeld te geven aan welke parameters voorrang gegeven kan worden en interventies kunnen geobjectiveerd worden.

Het is een niet-invasieve test die onder andere info geeft over lichaamssamenstelling, vermoeidheid, electrolieten, parameters over vertering en veel meer.


Wil je graag een totaalbeeld van wat er zich in jouw lichaam afspeelt op het vlak van gezondheid, lifestyle, voeding,...?

Wil je graag prestaties optimaliseren en ben je op zoek naar de missing links?


Kostprijs?

Particulier

Screening + gezondheidsanalyse (60'): 120 euro

Bedrijf

Wil je graag een status van waar je best op inzet op het vlak van well-being in jouw bedrijf? Neem contact met Jente Schaepherders via jente@sportpraktijk.beMeer items Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

Sportkinesitherapie

Een tennisarm, rugklachten of krachtverlies? Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure. Sportpraktijk biedt je sportkinesitherapie op maat.

Myofasciale Therapie (dry needling)

Sportpraktijk behandelt pijn veroorzaakt door verkeerd functioneren van spieren of overbelasting. Dankzij Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling focussen we ons op de kern van pijnen en dysfuncties. Pure efficiëntie.

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Pilates

Betere houding? Minder stress? Neem deel aan pilates bij Sportpraktijk. De prima combinatie van in- én ontspanning. Onze eerste lessenreeks start in september.

Physical coaching

Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een sportrecord verbreken op de fiets of in de atletiekpiste. Dankzij physical coaching verbeter je je prestaties en blijf je blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen.

Mental Coaching - Sportpsychologie

Fris en gefocust blijven? Via mental coaching helpen we jou om jouw prestaties te verbeteren, leer je omgaan met druk en tegenslagen en mentaal sterker te worden.

(Sport)voedingsadvies

Wil je verantwoord afvallen? Voedingsadvies als sporter? Sportpraktijk in Haasrode geeft je gepersonaliseerd voedingsadvies met effect. Stapsgewijs en toegankelijk helpen we je sport en voeding 100% met elkaar te doen matchen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x