Myofasciale Therapie (dry needling)

WAT IS MYOFASCIALE THERAPIE?

Je wordt als patiënt in de eerste plaats met je pijn geconfronteerd. Niet altijd hoeft een ontsteking daarvoor een reden te zijn.

Het verkeerd functioneren van één of meerdere spieren en/of een overbelasting van deze spieren kunnen eveneens verantwoordelijk zijn voor de pijn. Deze pijnen en dysfuncties kunnen doeltreffend behandeld worden met Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling. Daartoe is enkel een juiste beoordeling en behandelingsstrategie noodzakelijk. 

Koen Joosen is dé expert in België op vlak van myofasciale therapie (dry needling).


Meer items Myofasciale Therapie (dry needling)

Physimax

Sportprestaties verbeteren en blessures voorkomen? Sportpraktijk presenteert: de Physimax! Een bewegingsanalyse gecombineerd met een oefenschema op maat.

Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

De Multiscan is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. Je gezondheid, lifestyle en voedingspatroon worden in kaart gebracht samen met nog diverse, andere parameters. In de Sportpraktijk in Heverlee (Leuven) kan je terecht voor screening, analyse & coaching.

Sportkinesitherapie

Een tennisarm, rugklachten of krachtverlies? Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure. Sportpraktijk biedt je sportkinesitherapie op maat.

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Pilates

Betere houding? Minder stress? Neem deel aan pilates bij Sportpraktijk. De prima combinatie van in- én ontspanning. Onze eerste lessenreeks start in september.

Physical coaching

Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een sportrecord verbreken op de fiets of in de atletiekpiste. Dankzij physical coaching verbeter je je prestaties en blijf je blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen.

Mental Coaching - Sportpsychologie

Fris en gefocust blijven? Via mental coaching helpen we jou om jouw prestaties te verbeteren, leer je omgaan met druk en tegenslagen en mentaal sterker te worden.

(Sport)voedingsadvies

Wil je verantwoord afvallen? Voedingsadvies als sporter? Sportpraktijk in Haasrode geeft je gepersonaliseerd voedingsadvies met effect. Stapsgewijs en toegankelijk helpen we je sport en voeding 100% met elkaar te doen matchen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x