Physical coaching

WAT IS PHYSICAL COACHING?

Teken je in op physical coaching bij Sportpraktijk in Haasrode? Dan word je onder de arm genomen door een gediplomeerd en gemotiveerd personal trainer. 

Op een efficiënte manier train je samen met je personal coach en werk je toe naar jouw eigen doelstelling met focus op jouw sportdiscipline! Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een persoonlijk sportrecord verbreken op de fiets of op de atletiekpiste.

Je verbetert prestaties en blijft blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen op een uitdagende manier en volgens een trainingsschema op maat. Ook een recuperatiesessie of pre-activatie voor een wedstrijd behoort tot de mogelijkheden van personal coaching.

PHYSICAL COACHING AANVRAGEN?

SPORTEN MET EEN PHYSICAL COACH: INDIVIDUEEL OF IN GROEP

Sportpraktijk rolt geen standaardplan uit. Personal coaching is letterlijk persoonlijke sportbegeleiding. Ondersteuning die is toegespitst op jouw fysieke conditie en kleine of grote goals. 

Physical coaching moet altijd toegankelijk en tof blijven. Daarom geven we jou de keuze uit de werkwijze. Dit kan in de vorm van begeleide trainingssessies of aan de hand van een individueel sportprogramma dat door je coach mee wordt opgevolgd. Sporten met physical trainer met twee vriendinnen of met een groep collega’s? Je persoonlijke sportcoach werkt een aanbod op maat uit.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bij ons in Haasrode / Leuven, lichten we je alle voordelen en opties van physical coaching toe. Daarna gaan we met veel goesting gericht aan de slag!


Jente SchaepherdersMeer items Physical coaching

Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

De Multiscan is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. Je gezondheid, lifestyle en voedingspatroon worden in kaart gebracht samen met nog diverse, andere parameters. In de Sportpraktijk in Heverlee (Leuven) kan je terecht voor screening, analyse & coaching.

Sportkinesitherapie

Een tennisarm, rugklachten of krachtverlies? Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure. Sportpraktijk biedt je sportkinesitherapie op maat.

Myofasciale Therapie (dry needling)

Sportpraktijk behandelt pijn veroorzaakt door verkeerd functioneren van spieren of overbelasting. Dankzij Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling focussen we ons op de kern van pijnen en dysfuncties. Pure efficiëntie.

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Pilates

Betere houding? Minder stress? Neem deel aan pilates bij Sportpraktijk. De prima combinatie van in- én ontspanning. Onze eerste lessenreeks start in september.

Mental Coaching - Sportpsychologie

Fris en gefocust blijven? Via mental coaching helpen we jou om jouw prestaties te verbeteren, leer je omgaan met druk en tegenslagen en mentaal sterker te worden.

(Sport)voedingsadvies

Wil je verantwoord afvallen? Voedingsadvies als sporter? Sportpraktijk in Haasrode geeft je gepersonaliseerd voedingsadvies met effect. Stapsgewijs en toegankelijk helpen we je sport en voeding 100% met elkaar te doen matchen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x