Pilates

WAT IS PILATES?

Pilates is een effectieve bewegingsmethode voor het hele lichaam. Er wordt gewerkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan het evenwicht tussen lichaam en geest. Pilates is een veilige en effectieve vorm van lichaamsbeweging. Klassieke pilates bij Sportpraktijk in Haasrode is een prima combinatie van inspanning én ontspanning.

WAAR IS PILATES GOED VOOR?

  • Betere houding, minder klachten zoals rugklachten of nekklachten
  • Investering in je gezondheid, vergroten van je fysieke conditie
  • Coördinatie van het lichaam
  • Flexibiliteit van het lichaam
  • Groeiend zelfvertrouwen
  • Minder stress, meer focus in je werk

Nieuwsgierig naar onze pilates training? Neem een blik achter de schermen van Sportpraktijk met deze video.

HOE VERLOOPT ONZE CURSUS PILATES?

Omdat pilates een bewegingsmethode is die rustig opgebouwd moet worden, kiezen we ervoor om niet te werken met losse lessen, maar met lessenreeksen. Pilates voor beginners? Zeker en vast. Iedereen kan instappen in de pilateslessen bij Sportpraktijk.

De lessen gaan door op maandagavond van 17u30 tot 18u20, van 18u30 tot 19u20, van 19u30 tot 20u20 en van 20u30 tot 21u20.

PRIJS?

Voor de volledige reeks pilateslessen betaal je 110 euro. Indien je nog geen jaarverzekering hebt, betaal je 15 euro extra. Gelieve het volledige bedrag na onze bevestiging te storten op rekeningnummer BE61 7340 3580 3517 met vermelding van pilates en je naam. Pas na ontvangst van je betaling is je deelname aan onze pilates training definitief.

ONZE LESGEVERS PILATES

Kim Van Doren en Asya Kutuzova zijn fanatieke Pilates-believers en beoefenaars. 


Pilates

Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

De Multiscan is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. Je gezondheid, lifestyle en voedingspatroon worden in kaart gebracht samen met nog diverse, andere parameters. In de Sportpraktijk in Heverlee (Leuven) kan je terecht voor screening, analyse & coaching.

Sportkinesitherapie

Een tennisarm, rugklachten of krachtverlies? Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure. Sportpraktijk biedt je sportkinesitherapie op maat.

Myofasciale Therapie (dry needling)

Sportpraktijk behandelt pijn veroorzaakt door verkeerd functioneren van spieren of overbelasting. Dankzij Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling focussen we ons op de kern van pijnen en dysfuncties. Pure efficiëntie.

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Personal & physical coaching

Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een sportrecord verbreken op de fiets of in de atletiekpiste. Dankzij personal coaching verbeter je je prestaties en blijf je blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen.

Mental Coaching - Sportpsychologie

Fris en gefocust blijven in je werk of tijdens sportwedstrijden? Via mental coaching helpen we jou om jouw prestaties te verbeteren. We leren je hoe je je focust in functie van je droom en helpen je om toe te werken naar jouw doel.

(Sportvoedings)advies

Wil je verantwoord afvallen? Voedingsadvies als sporter? Sportpraktijk in Haasrode geeft je gepersonaliseerd voedingsadvies met effect. Stapsgewijs en toegankelijk helpen we je sport en voeding 100% met elkaar te doen matchen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x