(Sportvoedings)advies

WANNEER EEN BEROEP DOEN OP VOEDINGSADVIES?

Vind je het moeilijk om je druk leven te combineren met gezond eten? Wil je graag verantwoord afvallen en tegelijkertijd genoeg energie hebben om te sporten? Wil je gezonde recepten ontdekken? De beste sportvoeding, zoals je eigen energiedrank, leren maken? Dan is professioneel voedingsadvies bij Sportpraktijk in Haasrode je op het lijf geschreven. Stapsgewijs en toegankelijk helpen we je sport en voeding 100% met elkaar te doen matchen.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD VOEDINGSADVIES

Sportpraktijk uit Haasrode hecht veel belang aan wetenschappelijk onderzoek. Onze voedingsadviezen, gezonde recepten, tips op maat, … zijn steeds gegrond op feiten. Onze voedingsspecialiste en sportdiëtiste is getraind in het kritisch analyseren van tegenstrijdige berichten of hypes uit de media over gezonde voeding en training. Ook streeft ze ernaar om up-to-date te blijven en zich continu bij te scholen.

ONZE VOEDINGSSPECIALIST EN SPORTDIËTIST


VOEDINGSADVIES OP JE EIGEN TEMPO

Gezond aankomen, gezond afvallen, je eetpatroon omgooien, … vraagt tijd en inspanning. Sportpraktijk gaat samen met jou op zoek naar een ritme dat helemaal bij je past. We stippelen een gevarieerd plan uit dat haalbaar is en waarmee je je doelen behaalt. Geen onrealistisch voedingsadvies, maar voedingsadvies waar je de vruchten van plukt en de positieve resultaten zelf ondervindt.

Voedingsadvies aanvragen

SPORTVOEDINGSADVIES

Met een divers team aan sportkinesisten, physical coaches en sportdiëtisten zit je als beginnend, geoefend of professioneel sporter goed bij Sportpraktijk voor een totaalaanpak. We scannen samen je huidige sportschema, bespreken je eerstvolgende doelen in detail en reiken je voedingsadvies aan waarmee je je sportprestaties boost.

Sportvoedingsadvies aanvragen

(Sportvoedings)advies

Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

De Multiscan is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. Je gezondheid, lifestyle en voedingspatroon worden in kaart gebracht samen met nog diverse, andere parameters. In de Sportpraktijk in Heverlee (Leuven) kan je terecht voor screening, analyse & coaching.

Sportkinesitherapie

Een tennisarm, rugklachten of krachtverlies? Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure. Sportpraktijk biedt je sportkinesitherapie op maat.

Myofasciale Therapie (dry needling)

Sportpraktijk behandelt pijn veroorzaakt door verkeerd functioneren van spieren of overbelasting. Dankzij Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling focussen we ons op de kern van pijnen en dysfuncties. Pure efficiëntie.

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Pilates

Betere houding? Minder stress? Klassieke pilates is een prima combinatie van inspanning én ontspanning. Je werkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan goed evenwicht tussen lichaam en geest.

Personal & physical coaching

Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een sportrecord verbreken op de fiets of in de atletiekpiste. Dankzij personal coaching verbeter je je prestaties en blijf je blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen.

Mental Coaching - Sportpsychologie

Fris en gefocust blijven in je werk of tijdens sportwedstrijden? Via mental coaching helpen we jou om jouw prestaties te verbeteren. We leren je hoe je je focust in functie van je droom en helpen je om toe te werken naar jouw doel.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x