Gezondheidsmetingen

GEZONDHEIDSMETING - INSPANNINGSTEST

Hoe staat het in uw bedrijf met de fysieke en mentale gezondheid van uw medewerkers?

U wil als bedrijf investeren in gezonde en vitale medewerkers om ze duurzaam inzetbaar te houden?

Uw medewerkers staan onder stress en u en uw managementteam willen dit op een actief, gezonde en positieve manier aanpakken?

U wil als team of bedrijf toewerken naar de 20km van Brussel, 1000km voor Kom op tegen Kanker,... en wil dat iedereen op een gezonde manier de eindmeet haalt? 

 

Aan de hand van een inspanningstest worden jouw medewerkers gescreend en zetten we hun cardioscore om in een gezondheidsindex. We maken een programma op maat van hun sportieve of gezonde doelstelling. Ieder lichaam is anders, reageert anders op verschillende sporten. Er wordt rekening gehouden met de blessuregevoeligheid zodat het succesvol doorlopen van hun programma gegarandeerd is.

Jij en jouw medewerkers  werken samen aan het vergroten van het uithoudingsvermogen wat wil zeggen dat jullie efficiënter met zuurstof om leren gaan. Op die manier vergroot je je veerkracht en kan je meer aan op een dag. Meer focus, een betere concentratie, een groter draagvlak dus voordelen voor iedereen en een win-win voor zowel medewerkers als bedrijf!

Meer items Gezondheidsmetingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x