Pilates - Rugschool - Yoga

Rugschool

Houdingsproblemen, nek- en ruglast: verschillende medewerkers hebben er last van gezien de specifieke context van hun werk en alledaags functioneren. Vanuit onze specialisatie, kinesitherapie en revalidatie, nemen wij uw medewerkers mee doorheen een traject startend vanuit een workshop en overlopend in een lessenreeks. Onze ervaren kinesitherapeuten zetten theorie om in praktijk en reduceren zo de klachten bij u en uw medewerkers!

Pilates

Pilates is een effectieve bewegingsmethode voor het hele lichaam. Er wordt gewerkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan goed evenwicht tussen lichaam en geest. Pilates is een veilige en effectieve vorm van lichaamsbeweging die uw medewerkers meer energie en een sterker lichaam bezorgt.

Yoga

Yoga is een lichaamsoefening waarin we niet ‘aan’ het lichaam werken, maar ‘met’ het lichaam. Aan de hand van specifieke lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken leer je luisteren naar je lichaam met als doel lichaam en geest in balans te brengen. Wie regelmatig yoga beoefent gaat zich mentaal rustiger voelen en fysiek werken aan conditie, soepelheid, kracht en balans. Een troef voor uw medewerkers!

 


Meer items Pilates - Rugschool - Yoga

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x