Workshops Body - Mind - Food

Stress en slechte houding buigen we om naar vitaliteit en beweging op het werk! Minder burn-out wil zeggen minder ziekteverzuim of absenteïsme: een actieve aanpak naar meer vitaliteit en veerkracht! Een bijdrage tot de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

 

Via onze workshops werken we complementair aan uw Dienst voor welzijn en preventie. Vanuit ons totaalconcept Body-Mind-Food zetten we uw medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging! Efficiënter met zuurstof: waarom op maat bewegen/trainen een wereld van verschil maakt in het dagelijks (werk)leven! 

Houdingsgerelateerde klachten: verschillende medewerkers hebben er last van gezien de specifieke context van hun werk en alledaags functioneren.


Workshops rond focus en mentaal welbevinden in de context van uw bedrijf verhogen het rendement van uw medewerkers.


Vertaald vanuit de sportwereld en vanuit de visie dat uw medewerkers dag in dag uit meerdere uren  presteren, maken we de vertaling van hoe voeding een energiegever is en geen energievreter en hoe uw medewerkers aan de hand van bewuste keuzes naar een optimaal voedingspatroon kunnen evolueren.Meer items Workshops Body - Mind - Food

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x