Coach Leuven

Op zoek naar meer focus, meer energie en minder stress? Een coach zorgt ervoor dat je fit, fris en gefocust blijft tijdens je werk of tijdens een sportwedstrijd. Miet Leijssen uit Leuven is een ervaren coach die sporters, managers en bedrijven individueel of in groep (workshops) begeleidt. Ze geeft je de nodige inzichten om mentaal sterker in je schoenen te staan en te vertrouwen op je innerlijke kracht.

Coach Leuven gezocht? Miet Leijssen geeft je de nodige handvaten om je concentratie aan te scherpen zodat je betere prestaties kan neerzetten. Leer omgaan met stress en vind de juiste focus. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN COACH?

Een coach helpt je om een antwoord te vinden op de volgende vragen:

  • Hoe bereik ik mijn (sport)doel?
  • Hoe bereid ik me mentaal voor op een grote (sport)prestatie?
  • Hoe ga ik om met tegenslagen en vind ik de kracht om door te zetten?
  • Hoe kan ik (mentaal) fitter worden?
  • Hoe leer ik doorzetten om mijn (sport)doelen te halen?
  • Hoe behoud ik mijn focus tijdens een match?
  • Hoe ga ik om met perfectionisme?

MAAK KENNIS MET COACH MIET

Coach Miet Leijssen heeft een ruime achtergrond in sport en arbeidspsychologische thema's. Ze motiveert, informeert en begeleidt sporters en mensen in het bedrijfsleven om hun persoonlijke doelen te bereiken. Aan de hand van evidence-based psychologische interventies helpt ze om stress onder controle te krijgen, beter te presteren onder druk en focus te houden. 

Een gratis kennismakingsgesprek?


“Ik hou ervan om sporters en mensen in het bedrijfsleven in beweging te zetten, om ze mentaal en fysiek in balans te brengen en de energie te laten stromen. Mental coaching gebeurt op individuele basis of via workshops aan kleine groepen, altijd op maat en altijd afgestemd op de vragen van mijn klanten.”

COACHING LEUVEN? START HIER! 

Een coachingstraject omvat een gratis intake, 4 uur individuele coaching sessies, tussentijdse opdrachten, reminders of oefeningen. De opvolging gebeurt via mail, sms, whatsapp tot één jaar na afronding van je coachingstraject. De sessies vinden plaats in de Sportpraktijk in Heverlee en kunnen ook gecombineerd worden met andere trajecten zoals personal sportcoaching, voedingsadvies en kinébehandeling.

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE

Wil jij het graag anders?
Geen zin meer om vast te zitten?
Wil jij ontdekken wat wél werkt voor jou?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Miet en ik coach, train en inspireer sporters en mensen in het bedrijfsleven om terug meer energie te voelen in hun werk, hun sport en daarbuiten. 

Samen ontdekken we wat werkt voor jou of je organisatie om de energie te herwinnen en je veerkracht te versterken. Voor loopbaanbegeleiding (VDAB loopbaancheques) en mental coaching ben je welkom in mijn praktijk in Leuven en de Sportpraktijk in Heverlee.

Bedrijven kunnen beroep doen op mijn expertise aangaande burnoutpreventie, business coaching, workshops en inspiratiesessies.

Nice to Miet you!

Wil je meer lezen over Miet Leijssen, coach Leuven?

Zie ook: www.mietleijssen.be
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x