GA VOOR GEZOND!

Health @ Sportpraktijk!

Twee op drie Vlamingen wil gezonder of minder eten en bijna drie op vier Vlamingen wil meer bewegen of minder lang stilzitten. Dat blijkt uit een recente bevraging van het Vlaams Instituut Gezond Leven. Aan goede voornemens geen gebrek, maar hoe begin je daar nu aan? Met het coachingstraject “Ga voor gezond” neem je alvast een goede start!


WAT ZIT ER IN DIT TRAJECT?

Tijdens het coachingstraject “Ga voor gezond” staat het maken van gezonde voedingskeuzes en verantwoord sporten centraal. Je krijgt inzicht in wat je lichaam nodig heeft op vlak van voeding en beweging en gedurende 3 maanden werken we toe naar jouw persoonlijke doelstellingen. Je staat er niet alleen voor: je wordt opgevolgd en bijgestuurd door professionals en vindt steun en motivatie bij je groepsgenoten.

HOE GAAN WE TE WERK?

Sessie 1 (individueel): Gezondheidsmeting

Via de gezondheidsmeting worden jouw uithoudingsvermogen en lichaamssamenstelling in kaart gebracht en ontvang je een trainingsprogramma op maat van 12 weken.

Sessie 2, 3, 5 en 8 (groep): Voeding

Tijdens de groepssessies voeding leer je meer over welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft, oefen je op het lezen van etiketten en het vergelijken van producten en krijg je tips en tricks om een druk leven te combineren met gezond eten. Tijdens elke sessie wordt je lichaamssamenstelling opgevolgd.

Sessie 4, 6 en 7 (groep): Beweging

Tijdens de groepssessies beweging ligt de focus op blessurepreventie en core-training, de perfecte aanvulling van je trainingsschema met het oog op een leven lang verantwoord sporten.

OP WELKE MOMENTEN? 2 OPTIES!

Op maandagavonden: 4, 11, 18 en 25/02, 18/03, 01 en 29/04
Op dinsdag- en woensdagavonden: 5, 12, 19 en 27/02, 19 en 27/03, 03 en 30/04

De sessie worden van 19u30 tot 20u30 georganiseerd.

PRIJS?

285 euro (incl BTW)

Mocht je dit traject op individuele basis willen doen betaal je 685 euro.

INSCHRIJVEN?

Heb je nog vragen, mail naar eva@sportpraktijk.be!

COACHES?

Eva Kennis is diëtist en cardiotrainer. Vanuit een wetenschappelijke achtergrond helpt ze je gezonde keuzes maken op vlak van voeding en beweging.

Jente Schaepherders is personal trainer en expert in kracht- en stabilisatietraining, functional training en houdingscorrectie. Jente tracht met maatwerk het beste te halen uit iedereen.

Wil je meer van ons weten? Bekijk dan zeker onze video!

GA VOOR GEZOND!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x