Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

MULTISCAN PRO

De Multiscan is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. De technologieën zijn gebaseerd op functionele analyses. Op enkele minuten tijd wordt accurate informatie softwarematig verwerkt in samenvattingen om zo snel een overzicht te bekomen over status en samenhang van gezondheid en levensstijl.

De Multiscan is medisch onderbouwd en wordt gebruikt door kinesitherapeuten, osteopaten, coaches, diëtisten, (sport)artsen, orthomoleculaire therapeuten, enz. om een duidelijk beeld te geven aan welke parameters voorrang gegeven kan worden en interventies kunnen geobjectiveerd worden.

Het is een niet-invasieve test die onder andere info geeft over lichaamssamenstelling, vermoeidheid, electrolieten, parameters over vertering en veel meer.

Wil je graag een totaalbeeld van wat er zich in jouw lichaam afspeelt op het vlak van gezondheid, lifestyle, voeding,...?

Wil je graag prestaties optimaliseren en ben je op zoek naar de missing links?


Kostprijs?


Particulier

Screening + gezondheidsanalyse (60'): 120 euro

Bedrijf

Wil je graag een status van waar je best op inzet op het vlak van well-beïng in jouw bedrijf? Neem contact met Jente Schaepherders via jente@sportpraktijk.be


Meer items Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Sportkinesitherapie

Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure.

Myofasciale therapie (dry needling)

Pijn veroorzaakt door verkeerd functioneren van spieren of overbelasting? Dankzij Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling focussen we ons op de kern van pijnen en dysfuncties. Pure efficiëntie.

Personal & Physical Coaching

Cardio, kracht, stabilisatie en lenigheidsbevorderende programma's onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer

Sport voedingsadvies

Afvallen of bijkomen, gezond eten, eten om genoeg energie te hebben tijdens het sporten: onze diëtiste maakt je wegwijs in de voedingsjungle!

Mental Coaching - Sportpsychologie

Via mental coaching helpen we je om jouw prestaties te verbeteren. We leren je hoe je focust in functie van je doel en helpen je op een mentaal frisse manier door te zetten op de weg ernaartoe. We baseren ons hiervoor op de wetenschappelijke methodes uit neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie, die samen de basisprincipes vormen in Sportpsychologie.

Pilates

Pilates is een effectieve bewegingsmethode voor het hele lichaam. Er wordt gewerkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan goed evenwicht tussen lichaam en geest. Pilates is een veilige en effectieve vorm van lichaamsbeweging.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x