Personal & Physical Coaching

WAT IS PERSONAL COACHING?

Teken je in op personal coaching bij Sportpraktijk in Haasrode? Dan word je onder de arm genomen door een gediplomeerd en gemotiveerd personal trainer. 

Op een efficiënte manier train je samen met je personal coach en werk je toe naar jouw eigen doelstelling met focus op jouw sportdiscipline! Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een persoonlijk sportrecord verbreken op de fiets of op de atletiekpiste.

Je verbetert prestaties en blijft blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen op een uitdagende manier en volgens een trainingsschema op maat. Ook een recuperatiesessie of pre-activatie voor een wedstrijd behoort tot de mogelijkheden van personal coaching.

PHYSICAL COACHING AANVRAGEN?

SPORTEN MET EEN PERSONAL TRAINER: INDIVIDUEEL OF IN GROEP

Sportpraktijk rolt geen standaardplan uit. Personal coaching is letterlijk persoonlijke sportbegeleiding. Ondersteuning die is toegespitst op jouw fysieke conditie en kleine of grote goals. 

Physical coaching moet altijd toegankelijk en tof blijven. Daarom geven we jou de keuze uit de werkwijze. Dit kan in de vorm van begeleide trainingssessies of aan de hand van een individueel sportprogramma dat door je coach mee wordt opgevolgd. Sporten met personal trainer met twee vriendinnen of met een groep collega’s? Je persoonlijke sportcoach werkt een aanbod op maat uit.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bij ons in Haasrode / Leuven, lichten we je alle voordelen en opties van personal training en physical coaching toe. Daarna gaan we met veel goesting gericht aan de slag!


Jente SchaepherdersMeer items Personal & Physical Coaching

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

De Multiscan is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. Je gezondheid, lifestyle en voedingspatroon worden in kaart gebracht samen met nog diverse, andere parameters. In de Sportpraktijk in Heverlee (Leuven) kan je terecht voor screening, analyse & coaching.

Sportkinesitherapie

Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure.

Myofasciale therapie (dry needling)

Pijn veroorzaakt door verkeerd functioneren van spieren of overbelasting? Dankzij Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling focussen we ons op de kern van pijnen en dysfuncties. Pure efficiëntie.

Sport voedingsadvies

Afvallen of bijkomen, gezond eten, eten om genoeg energie te hebben tijdens het sporten: onze diëtiste maakt je wegwijs in de voedingsjungle!

Mental Coaching - Sportpsychologie

Via mental coaching helpen we je om jouw prestaties te verbeteren. We leren je hoe je focust in functie van je doel en helpen je op een mentaal frisse manier door te zetten op de weg ernaartoe. We baseren ons hiervoor op de wetenschappelijke methodes uit neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie, die samen de basisprincipes vormen in Sportpsychologie.

Pilates

Pilates is een effectieve bewegingsmethode voor het hele lichaam. Er wordt gewerkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan goed evenwicht tussen lichaam en geest. Pilates is een veilige en effectieve vorm van lichaamsbeweging.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x