Pilates

WAT IS PILATES?

Pilates is een effectieve bewegingsmethode voor het hele lichaam. Er wordt gewerkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan goed evenwicht tussen lichaam en geest. Pilates is een veilige en effectieve vorm van lichaamsbeweging.

WAAROM PILATES?

Betere houding, minder (rug)klachten;

Investering in je gezondheid;

Coördinatie van het lichaam;

Flexibiliteit van het lichaam;

Groeiend zelfvertrouwen;

Minder stress, meer focus in je werk.

Pilates in de Sportpraktijk: sfeerbeeld (Facebook video)

HOE GAAN WE TE WERK?

Omdat Pilates een bewegingsmethode is die rustig opgebouwd moet worden, kiezen we ervoor om niet te werken met losse lessen, maar met lessenreeksen. 

De lessen gaan door op maandagavond van 17u30 tot 18u20, van 18u30 tot 19u20 en van 19u30 tot 20u20.

PRIJS?

Voor de volledige lessenreeks betaal je 154 euro. Indien je nog geen jaarverzekering hebt, betaal je 15 euro extra. Gelieve het volledige bedrag na onze bevestiging te storten op rekeningnummer BE61 7340 3580 3517 met vermelding van pilates en je naam. Pas na ontvangst van je betaling is je deelname definitief.


LESGEVERS

Kim Van Doren en Asya Kutuzova zijn fanatieke Pilates-believers en beoefenaars. 

Meer items Pilates

Inspanningstest - Gezondheidsmeting

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Multiscan Pro - Gezondheidsanalyse

De Multiscan is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. Je gezondheid, lifestyle en voedingspatroon worden in kaart gebracht samen met nog diverse, andere parameters. In de Sportpraktijk in Heverlee (Leuven) kan je terecht voor screening, analyse & coaching.

Sportkinesitherapie

Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure.

Myofasciale therapie (dry needling)

Pijn veroorzaakt door verkeerd functioneren van spieren of overbelasting? Dankzij Myofasciale Therapie of Triggerpunt Therapie met dry needling focussen we ons op de kern van pijnen en dysfuncties. Pure efficiëntie.

Personal & Physical Coaching

Cardio, kracht, stabilisatie en lenigheidsbevorderende programma's onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer

Sport voedingsadvies

Afvallen of bijkomen, gezond eten, eten om genoeg energie te hebben tijdens het sporten: onze diëtiste maakt je wegwijs in de voedingsjungle!

Mental Coaching - Sportpsychologie

Via mental coaching helpen we je om jouw prestaties te verbeteren. We leren je hoe je focust in functie van je doel en helpen je op een mentaal frisse manier door te zetten op de weg ernaartoe. We baseren ons hiervoor op de wetenschappelijke methodes uit neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie, die samen de basisprincipes vormen in Sportpsychologie.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x