Inspanningstest - gezondheidsmeting Bertem

EEN INSPANNINGSTEST - GEZONDHEIDSMETING IN BERTEM

Er zijn verschillende redenen om een inspanningstest te laten uitvoeren:

Hartslag kennen

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslag waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Fysieke conditie verbeteren

De sportkinesisten van Sportpraktijk helpen jou om je fysieke conditie te verbeteren. We geven je haalbare, gepersonaliseerde tips om te starten. Daarnaast krijg je vooral advies om op lange termijn te blijven bewegen. Een gezondheidsmeting schetst je een transparant startscenario als je bijvoorbeeld wil afvallen, aan duursport wil doen, je spiermassa opbouwen, …

Blessurepreventie

Een inspanningstest is een goede methode om blessures te vermijden. Zeker wanneer je er gevoelig voor bent. Onze sportkines helpen we je om voldoende comfortabel door te starten op basis van jouw testresultaten.

Voor een gezondheidsmeting of inspanningstest in Bertem, klop je aan bij Sportpraktijk in Haasrode. Onze ervaren begeleiders zijn gecertificeerd en in onze praktijk zijn alle toestellen aanwezig om uitgebreid te testen. Zowel voor recreatieve als professionele sporters.

EEN INSPANNINGSTEST IN BERTEM LATEN DOEN?

Welkom in de Sportpraktijk, een erkend sportmed test-point! 

Aan de hand van een inspanningstest wordt je lichaam en fysieke gezondheid in kaart gebracht en krijg je een programma op maat van je sportieve of gezonde doelstelling. Ieder lichaam is anders, reageert anders op verschillende sporten. Er wordt gedurende en na de gezondheidstest dan ook rekening gehouden met je blessuregevoeligheid zodat het succesvol doorlopen van je programma gegarandeerd is. Bovendien kan je met je programma gratis komen sporten in de Sportpraktijk in Haasrode.

PRIJS INSPANNINGSTEST?

Kostprijs is slechts 159 euro (incl. BTW).  Als je met 2 inschrijft en samen test, betaal je slechts 95 euro per persoon (incl. BTW). Persoonlijke coachingsmomenten en hertesting aan 95 euro (incl. BTW).

ONZE BEGELEIDERS VOOR DE INSPANNINGSTEST

 

Een gezondheidsmeting bestaat uit volgende stappen:

  • Inspanningstest: fietstest of loopbandtest
  • Coaching: persoonlijke bespreking van je fysieke gezondheid (hartslag, ademhaling, …) en blessuregevoeligheid
  • Sport of bewegingsprogramma op maat gedurende 3 maanden

Een inspanningstest wordt eventueel aangevuld met:

  • opvolging door een physical coach
  • hertesting onder leiding van een sportkinesist
  • mental coaching of (sport)diëtist

Inspanningstest in Bertem aanvragen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x