Mental coach Leuven

Op zoek naar meer focus, meer energie en minder stress? Een mental coach zorgt ervoor dat je fit, fris en gefocust blijft tijdens je werk of tijdens een sportwedstrijd. Miet Leijssen uit Leuven is een ervaren mental coach die sporters, managers en bedrijven individueel of in groep (workshops) begeleidt. Ze geeft je de nodige inzichten om mentaal sterker in je schoenen te staan en te vertrouwen op je innerlijke kracht.

Mental coach Leuven gezocht? Miet Leijssen geeft je de nodige handvaten om je concentratie aan te scherpen zodat je betere prestaties kan neerzetten. Leer omgaan met stress en vind de juiste focus. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MENTAL COACH?

Een mental coach helpt je om een antwoord te vinden op de volgende vragen:

  • Hoe bereik ik mijn (sport)doel?
  • Hoe bereid ik me mentaal voor op een grote (sport)prestatie?
  • Hoe ga ik om met tegenslagen en vind ik de kracht om door te zetten?
  • Hoe kan ik (mentaal) fitter worden?
  • Hoe leer ik doorzetten om mijn (sport)doelen te halen?
  • Hoe behoud ik mijn focus tijdens een match?
  • Hoe ga ik om met perfectionisme?

MAAK KENNIS MET MENTAL COACH MIET

Mental coach Miet Leijssen heeft een praktijk in Leuven en motiveert, informeert en begeleidt sporters en mensen in het bedrijfsleven om hun persoonlijke doelen te bereiken. Aan de hand van evidence-based sportpsychologische interventies helpt ze om faalangst en zenuwen onder controle te krijgen en om beter te presteren onder druk. Mental coaching wordt vaak geassocieerd met sport maar kan zeker ook toegepast worden in het bedrijfsleven.

Een gratis kennismakingsgesprek?

“Ik hou ervan om sporters en mensen in het bedrijfsleven in beweging te zetten, om ze mentaal en fysiek in balans te brengen en de energie te laten stromen. Mental coaching gebeurt op individuele basis of via workshops aan kleine groepen, altijd op maat en altijd afgestemd op de vragen van mijn klanten.”

MENTAL COACHING LEUVEN? START HIER! 

Een traject mental coaching omvat 4 uur individuele coaching sessies, tussentijdse opdrachten, reminders of oefeningen. De opvolging gebeurt via mail, sms, whatsapp tot één jaar na afronding van je coachingstraject. De sessies vinden plaats in de Sportpraktijk in Leuven en kunnen ook gecombineerd worden met andere trajecten zoals personal sportcoaching, voedingsadvies en kinébehandeling.

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE

Wil jij het graag anders?
Geen zin meer om vast te zitten?
Wil jij ontdekken wat wél werkt voor jou?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Miet en ik coach, train en inspireer sporters en mensen in het bedrijfsleven om terug meer energie te voelen in hun werk, hun sport en daarbuiten. 

Samen ontdekken we wat werkt voor jou of je organisatie om de energie te herwinnen en je veerkracht te versterken. Voor loopbaanbegeleiding (VDAB loopbaancheques) en mental coaching ben je welkom in mijn praktijk in Leuven en de Sportpraktijk in Heverlee.

Bedrijven kunnen beroep doen op mijn expertise aangaande burnoutpreventie, business coaching, workshops en inspiratiesessies.

Nice to Miet you!

Wil je meer lezen over Miet Leijssen, mental coach Leuven?

Zie ook: www.mietleijssen.be
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x