Bedrijf in beweging : gemeente Neerpelt

Bedrijf in beweging: gemeente Neerpelt

Afgelopen week gaven zaakvoerder Koen Joosen en mental coach Miet Leijssen de ‘kick-off’ bij de gemeente Neerpelt! Burgemeester Raf Drieskens zet al enkele jaren in op welzijn en gezondheidsacties voor het gemeentepersoneel en dit jaar besloot hij een stapje verder te gaan voor de 150 medewerkers!

Kick-off

Tijdens de kick-off werden de medewerkers geïnspireerd over gezond bewegen op en naast de werkvloer. Met een mentale ‘opkikker’ werd het samenspel tussen lichaam en geest aan den lijve ervaren. Alle medewerkers kregen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een gezondheidsmeting. Maar liefst 70% van de aanwezige deelnemers besloot zich onmiddellijk in te schrijven.

 

Gezondheidsmeting

De komende dagen wordt het uithoudingsvermogen in kaart gebracht aan de hand van een SportMed fietstest met een protocol op maat. Vervolgens krijgt iedere medewerker zijn persoonlijk rapport en ontvangt een individueel bewegingsprogramma. Met een HeartRateCoach kunnen de medewerkers op hartslag trainen en bovendien online opgevolgd worden door een physical coach.  

Workshops ‘Voeding&Beweging’ en ‘Goesting op het werk’.

Tijdens en volgend op dit 6-maanden beweeg- / sportprogramma zijn er aanvullende inspirerende workshops omtrent ‘voeding & beweging’ en ‘goesting op het werk’ (ism onze partner Make me Fly!).

Een totaalaanpak waarin BODY – MIND – FOOD aan bod komt!

Ook interesse? Stuur ons een mail op info@sportpraktijk.be en we werken een voorstel op maat uit!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x