C-VALLEY LEUVEN: "Mentaal kapitaal" door Better Minds at Work op 13/11/2018 @Researchpark

HEALTH @ SPORTPRAKTIJK

C-Valley Leuven organiseert op dinsdag 13 november 2018 een workshop Mentaal kapitaal verzorgd door ‘Better minds at work’. Deze workshop is een eerste van een reeks workshops rond welzijn op het werk. Koen Joosen is trekker van de werkgroep Sport en Welzijn.

‘Better minds at work’ richt zich op het verhogen van de mentale veerkracht en energie van uw medewerkers. De focus ligt hierbij op positieve psychologie met een aanpak die gefundeerd is vanuit zowel de nieuwste wetenschappelijke inzichten als vanuit praktijkervaring.


Wat komt er zoal aan bod tijdens een workshop Mentaal Kapitaal?

Hoe zorg je ervoor dat je brein niet de hele tijd onder druk staat?
Miet Leijssen spreekt over het belang van een veerkrachtige organisatie en legt uit hoe je meer grip kan krijgen op de veerkracht en energie van jezelf en je medewerkers. Miet geeft aan dat het versterken van het brein leidt tot een verhoging van de mentale veerkracht en medewerkers weerbaarder maakt tegen de stressvolle uitdagingen van deze tijd. 

Tijdens deze lezing leer je wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht en hoe je de energiebronnen in je organisatie kan detecteren en stimuleren. De inhoud is niet alleen het perfecte antigif tegen burn-out, maar ook een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in veerkracht leidt tot meer productiviteit en geluk. Leer op een interactieve wijze meer over hoe je focust, hoe je stressvolle gedachten controleert, en zet je eerste stappen als optimist!

 

Kostprijs

Gezien het voor individuele bedrijven vaak onhaalbaar is om sprekers rond dit thema of soortgelijke thema’s op het eigen bedrijf uit te nodigen, wil C-Valley als bedrijventerreinvereniging hier een oplossing voor bieden.

Leden van C-Valley Leuven betalen voor deze workshop 30 euro per persoon. Personeelsleden van bedrijven die nog geen lid zijn van C-Valley Leuven zijn uiteraard ook welkom, zij betalen 60 euro per persoon

Mocht uw bedrijf interesse hebben in een lidmaatschap bij C-Valley kan u onze bedrijventerreinmanagers Kirsten Bal (016/28 42 06) of Marjanne Migom (0494/213922) contacteren, telefonisch of via info@c-valleyleuven.be.

 

Praktisch

De workshop gaat door bij AE, Interleuvenlaan 27/B, tussen 12u en 14u.

12u – 12u30

Ontvangst met broodjes

12u30 – 13u45   Workshop Mentaal Kapitaal door Miet Leijssen, Better minds at work
13u45 – 14u  

Napraat- en netwerkmoment

                          

Inschrijven kan t.e.m. zondag 4 november 2018 op deze link. Uw bedrijf zal een verzoek tot betaling ontvangen in de week van 5 november 2018.


Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x