Stabilisatie-kracht sessies

WAT VERSTAAN WE ONDER KRACHT-STABILISATIE SESSIES?

Sessies waarbij oefeningen gekoppeld worden aan stabilisatie en kracht helpen jou om blessures te voorkomen. Ze zijn erop gericht om je lichaam sterker te maken en in balans te krijgen. Zwakke schakels worden opgetraind en het evenwicht wordt verbeterd. Deze trainingen zijn perfect complementair met sportspecifieke trainingen.

REACTIES VAN ANDERE DEELNEMERS

"Ik vond het super interessant.
Ik zou graag de volgende sessies ook mee doen. Ik kan dit enorm gebruiken en dit dan thuis herhalen en inbouwen in het dagelijkse leven."

"Absolute topsessie. Alle deelnemers delen deze mening en voor velen was het ontluikend en een echte eye-opener." 

HOE GAAN WE TE WERK?

Omdat deze small-group trainingen vooral resultaat hebben als ze week na week herhaald en opgebouwd worden, kiezen we ervoor om niet te werken met losse trainingen, maar met trainingsreeksen van 10 trainingen.

Instap op elk moment mogelijk!

De trainingen gaan door iedere zaterdagmiddag (uitgezonderd schoolvakanties) van 15u tot 16u in de Sportpraktijk.

Schrijf je nu in via deze link: INSCHRIJVEN


PRIJS?

Speciaal "Wintersport-aanbod": mail info@sportparktijk.be!

------

Voor een volledige trainingsreeks (10 sessies) betaal je 150 euro die opgenomen moeten worden binnen een periode van 6 maanden. Indien je nog geen jaarverzekering hebt, betaal je 15 euro extra. Gelieve het volledige bedrag na onze bevestiging te storten op rekeningnummer BE29 7360 5495 0564 met vermelding van "stabilisatiesessies" en je naam. Pas na ontvangst van je betaling is je deelname definitief.


TRAINER?

Jente Schaepherders is expert personal coach en heeft al meerdere (top)sporters en ondernemers begeleid naar een sportief doel

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x