Teamwork makes the dream work!

Met de verhuis van de Sportpraktijk naar een ruime locatie in het researchpark in Heverlee begon een nieuw avontuur met een ruimer aanbod.

Naast sportrevalidatie zetten we ook in op blessurepreventie en sportbegeleiding, organiseren we gezondheidsmetingen voor bedrijven aangevuld met inspirerende sessies rond gezond bewegen, gezonde voeding en mentale veerkracht. Bovendien is er een breder aanbod van groepslessen en begeleiden we spelers en trainers van sportclubs. Ook is er de nodige aandacht voor het prestatiegericht sporten, dat ondersteund wordt door onze partners van The Extra Mile.

Het is onze missie om individuen, clubs en bedrijven in beweging te zetten om fysiek en mentaal fitter door het leven te gaan.

Wij zijn ook bijzonder fier op ons team dat intussen uitgebreid is tot 9 medewerkers die elk hun specifieke specialisaties hebben waardoor we op gebied van sportbegeleiding voor een totaalaanpak kunnen gaan. Meet & Greet our Team >>

We hebben in januari alvast een vliegende start genomen! Graag willen we het hele team, onze vrienden, kennissen en ouders bedanken voor de extra boost!

Teamwork makes the dream work!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x