Workshops Stretch & Release: stretching vanuit een andere invalshoek!

HEALTH & PERFORMANCE @ SPORTPRAKTIJK

WAT MAG JE VERWACHTEN?

De toenemende stress in ons moderne leven zorgt er vaak voor dat de oppervlakkige spieren het werk overnemen van de dieperliggende spieren. Dit brengt veel overbodige spierspanning en -pijn met zich mee. Daarnaast kan ook intense sportbeoefening ervoor zorgen dat het lichaam uit balans geraakt. Tijdens deze workshops nemen we uitgebreid de tijd om de spanningen in het lichaam los te maken door individuele én partner stretching. Vervolgens kunnen we de diepere spieren in onze lichaam opnieuw wakker maken door activerende oefeningen geïnspireerd op de Chinese geneeskunde. Op deze manier brengen we het lichaam dichterbij zijn natuurlijk evenwicht.

Workshop Tight Hips & Lower Back - Psoas Release 
Heb je ook vaak last van spanningen in je heupen of pijn in je onderrug? 

Workshop Releasing Neck & Shoulders
Heb je ook vaak last van spanningen in je nek of schouders?

Workshop Releasing Feet & Calves
Ervaar je ook vaak spanningen in je voeten of kuiten?


  • Net gemist: Tight Hips - Lowerback - Psoas Release
  • Na grote vakantie: Releasing Neck and Schouders
  • Na grote vakantie: Releasing Feet & Calves

De sessies gaan door op woensdagavond van 20u00 tot 22u00 in de Sportpraktijk.

Schrijf je nu in via deze link:PRIJS?

Inschrijven kan per workshop aan 30 euro per avond. Schrijf je onmiddellijk in voor 2 sessies, dan betaal je 55 euro, voor alle 3 betaal je nog slechts 75 euro.

Gelieve het volledige bedrag na onze bevestiging te storten op rekeningnummer BE29 7360 5495 0564 met vermelding van "workshop(s) stretching" en je naam. Pas na ontvangst van je betaling is je deelname definitief.


TRAINER?

Maxime Vanacker ziet stretching als deel van een gezonde levensstijl en wil jou graag inspireren maar vooral meenemen in de een methode die ook voor jou werkt. Maxime werkt zowel gezondheids- als prestatiegericht. Zo heeft hij bijvoorbeeld de mensen van Cirque du Soleil naar een hoger niveau gecoacht.


Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x