Workshops Voeding

HEALTH & PERFORMANCE @ SPORTPRAKTIJK

WAT MAG JE VERWACHTEN?


Vetten en vetverbranding
Vetmassa verliezen is de essentie van vermageren. Maar hoe verbranden we het meeste vet? Deze workshop gaat dieper in op de feiten en fabels in verband met hoe onze vetverbranding werkt en wat je kan doen om deze extra te stimuleren.

Maandag 03/06  19u - 20.30u

Eerste hulp bij astma!
Steeds meer mensen krijgen astma. De trigger zit vaak in onze voedingsgewoontes. Christine geeft meer tekst en uitleg maar vooral ook tips om jou terug beter te laten ademen!

Dinsdag 8/10 om 19u - 20.30u

De zin en onzin van supplementen bij sport

Onder sporters komt het gebruik van supplementen vaak voor. Supplementen worden gebruikt om sneller te herstellen, om meer energie te krijgen, om vermoeidheid tegen te gaan, om niet ziek te worden enzovoort. Maar sommige supplementen op de markt dragen niets bij of zijn zelfs ronduit schadelijk. Deze workshop maakt je wegwijs in de werking, de juiste dosis en de veiligheid van supplementen voor sporters.


Dinsdag 10/12 om 19u - 20.30uPRIJS?

Inschrijven kan per workshop aan 20 euro per avond.

Gelieve het volledige bedrag na onze bevestiging te storten op rekeningnummer BE29 7360 5495 0564 met vermelding van "workshop(s) voeding" en je naam. Pas na ontvangst van je betaling is je deelname definitief.


DIETISTE?

Christine Tobback deelt haar kennis in deze workshops en inspireert je om op een verantwoorde en prestatie bevorderende manier te kijken naar voeding zodat je dit alles ook in de praktijk kan toepassen.

Christine is diëtiste en auteur van de boeken: Focusfood, Eet wat bij je past, Gezond of Gezondigd?
Meer weten over Christine? Check haar website!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x