Workshops Voeding

HEALTH & PERFORMANCE @ SPORTPRAKTIJK

WAT MAG JE VERWACHTEN?

De zin en onzin van supplementen bij sport

Onder sporters komt het gebruik van supplementen vaak voor. Supplementen worden gebruikt om sneller te herstellen, om meer energie te krijgen, om vermoeidheid tegen te gaan, om niet ziek te worden enzovoort. Maar sommige supplementen op de markt dragen niets bij of zijn zelfs ronduit schadelijk. Deze workshop maakt je wegwijs in de werking, de juiste dosis en de veiligheid van supplementen voor sporters.

Vrijdag 15/02 om 19u 


Voeding bij duursport
Sport en voeding gaan hand in hand. Het is belangrijk dat je lichaam voldoende energie, voedingsstoffen en vocht heeft voor, tijdens en na inspanning. Via deze workshop krijg je inzicht in wat de juiste voeding is voor een duursporter en op welke momenten je best kan eten. Ook leer je een voedingsplan opstellen voor wedstrijden van lange duur.

Vrijdag 26/04 om 19u

Vetten en vetverbranding
Vetmassa verliezen is de essentie van vermageren. Maar hoe verbranden we het meeste vet? Deze workshop gaat dieper in op de feiten en fabels in verband met hoe onze vetverbranding werkt en wat je kan doen om deze extra te stimuleren.

Maandag 03/06 om 19u

Sport en vegetarisme
Steeds meer Belgen schakelen over naar een vegetarische voeding. Maar wat als je vaak sport? In deze workshop ontdek je hoe een uitgebalanceerde vegetarische voeding eruit ziet en wat de aandachtspunten zijn voor een vegetarische sporter.

Maandag 7/10 om 19u

Hoe gezonde voedingskeuzes maken?
Zie je jezelf al vol twijfel voor de winkelrekken in de supermarkt staan? Een overvloed aan mogelijkheden en etiketten vol cijfers en claims. In deze workshop leer je etiketten interpreteren en gezonde voedingskeuzes maken.

Maandag 9/12 om 19u


De sessies gaan door van 19u00 tot 20u30 in de Sportpraktijk.

Schrijf je nu in via deze link:


PRIJS?

Inschrijven kan per workshop aan 15 euro per avond.

Gelieve het volledige bedrag na onze bevestiging te storten op rekeningnummer BE29 7360 5495 0564 met vermelding van "workshop(s) voeding" en je naam. Pas na ontvangst van je betaling is je deelname definitief.


DIETISTE?

Eva Kennis deelt haar kennis in 5 workshops en inspireert je om op een verantwoorde en prestatie bevorderende manier te kijken naar voeding zodat je dit alles ook in de praktijk kan toepassen.

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x