Physical coaching in Haasrode

PHYSICAL COACHING IN HAASRODE GEZOCHT?

Welkom bij Sportpraktijk in Haasrode! 

Bij Sportpraktijk word je onder de arm genomen door een gediplomeerd en gemotiveerd physical trainer. Op een efficiënte manier train je samen met je physical coach en werk je toe naar jouw eigen doelstelling met focus op jouw sportdiscipline! Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een persoonlijk sportrecord verbreken op de fiets of in de atletiekpiste.

Je verbetert prestaties en blijft blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen op een uitdagende manier en volgens een trainingsschema op maat. Ook een recuperatiesessie of pre-activatie voor een wedstrijd behoort tot de mogelijkheden van personal coaching.

Sporten met een physical trainer in Haasrode? Afspraak boeken physical coaching in Haasrode? Sportpraktijk in Haasrode geeft physical coaching: individueel of in groep. De lessen vinden plaats in onze uitgeruste fitnesszaal in Haasrode of op locatie in Haasrode

SPORTEN MET EEN PHYSICAL TRAINER IN HAASRODE

Wil je individueel of in groep sporten met een physical coach in Haasrode? Sporten met physical trainer met twee vriendinnen of met een groep collega’s? De sportcoach van Sportpraktijk werkt een aanbod op maat uit.

Personal coaching is letterlijk persoonlijke sportbegeleiding. Ondersteuning die is toegespitst op jouw of jullie fysieke conditie en kleine of grote goals. Physical coaching moet altijd toegankelijk en tof blijven. Daarom geven we de keuze uit de werkwijze. Dit kan in de vorm van begeleide trainingssessies of aan de hand van een individueel sportprogramma dat door je coach mee wordt opgevolgd.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bij Sportpraktijk in Haasrode, lichten we je alle voordelen en opties van physical coaching toe. Daarna gaan we met veel goesting gericht aan de slag!

Afspraak maken physical training in Haasrode

ONZE PHYSICAL COACHES


Bij vragen, aarzel niet en stuur een mail naar jente@sportpraktijk.be!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x