Pilates Boutersem

PILATES GROEPSLESSEN IN BOUTERSEM GEZOCHT?

Welkom bij de Sportpraktijk in Haasrode!

Pilates is een effectieve bewegingsmethode voor het hele lichaam. Er wordt gewerkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan het evenwicht tussen lichaam en geest. Pilates is een veilige en effectieve vorm van lichaamsbeweging. Klassieke pilates bij Sportpraktijk in Haasrode is een prima combinatie van inspanning én ontspanning.

WAAR IS PILATES GOED VOOR?

  • Betere houding, minder klachten zoals rugklachten of nekklachten
  • Investering in je gezondheid, vergroten van je fysieke conditie
  • Coördinatie van het lichaam
  • Flexibiliteit van het lichaam
  • Groeiend zelfvertrouwen
  • Minder stress, meer focus in je werk

Zoek je een goed adres voor pilates groepslessen in Boutersem? Nieuwsgierig naar onze pilates oefeningen? Neem een blik achter de schermen van Sportpraktijk met deze video.

CURSUS PILATES IN BOUTERSEM PRAKTISCH

Omdat pilates een bewegingsmethode is die rustig opgebouwd moet worden, kiezen we ervoor om niet te werken met losse lessen, maar met lessenreeksen. Pilates voor beginners? Zeker en vast. Iedereen kan instappen in de pilateslessen bij Sportpraktijk in Haasrode.

De lessen gaan door op maandagavond van 17u30 tot 18u20, van 18u30 tot 19u20, van 19u30 tot 20u20 en van 20u30 tot 21u20.

PRIJS?

Voor de volledige reeks pilateslessen betaal je 110 euro. Indien je nog geen jaarverzekering hebt, betaal je 15 euro extra. Gelieve het volledige bedrag na onze bevestiging te storten op rekeningnummer BE61 7340 3580 3517 met vermelding van pilates en je naam. Pas na ontvangst van je betaling is je deelname aan onze pilates training definitief.

Pilateslessen gezocht in Boutersem? Start hier!

ONZE LESGEVERS PILATES

Kim Van Doren en Asya Kutuzova zijn fanatieke Pilates-believers en beoefenaars. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x