Quote

format_quote

"To the point, duidelijke uitleg, en naast de suggesties voor behandeling ook een bredere kijk op preventie. ipv rond te lopen met vraagtekens, is er een actieplan om pragmatisch het probleem op te lossen, een mentale verlossing dus."

Dixie Dansercoer

format_quote

"Professionele persoonlijke enthousiaste begeleiding door Laura!"

Peter Vanoverschee

format_quote

"Mijn rug houdt het goed,dus alles ok. De kine in de sportpraktijk vlot heel goed,na mijn revalidatie van een knie-orthese Dat men gratis gebruik mag maken van de fitnes-infrastrutuur word zeer gewaardeerd door mij."

Luc Goddé

format_quote

"Dennis stelt mij zoals steeds op mijn gemak en is zeer professioneel."

Lieselote Van Aerschot

format_quote

"Eerste keer aqua revalidatie. Ondanks het feit dat er een groep mensen aanwezig was kreven we individueel aangepaste begeleiding."

Koen Gatz

format_quote

"Ik ben zeer onder de indruk van de professionele aanpak en de samenwerking tussen de verschillende disciplines."

Nelleke Zeinstra

format_quote

"Goeie en professionele begeleiding en dit zowel bij kine als ostheopatie. Het stelt mij gerust te weten dat er mensen zijn die hun vak zo goed kennen. In plaats van te panikeren bij rugpijn neem ik nu de telefoon om een afspraak te maken. Niks dan lof dus..."

Annelies Van Avermaet

format_quote

"Oefen heel graag met Stijn! Begeleiding is correct, motiverend en met kennis van zaken."

Marc Van Goolen

format_quote

"Jong gemotiveerd dynamisch en gespecialiseerd team met expertise ... "

David Truyens

format_quote

"Dankzij gerichte oefeningen en ondersteuning ben ik al enorm vooruit gegaan. Bedankt!"

Liesbet Hollevoet

format_quote

"Zoals steeds met het allergrootste vakmanschap geholpen. Je krijgt er als klant echt een goed gevoel bij!"

Bart Van Nerum

format_quote

"Professioneel, kundig, dynamisch en vriendelijk ! Ik kom graag terug..."

Frank Vossen

format_quote

"Super goed concept, zeer goed uitgevoerd. Competente kine, osteo, vriendelijke sfeer. Chapeau"

Arnaud Le Grellem

format_quote

"De sportpraktijk heeft als voordeel dat je nooit tijd verliest. Wanneer je moet wachten op je beurt kan je trainen in de beschikbare ruimte."

Glenn Sommerfeld

format_quote

"Ze nemen echt tijd om te luisteren naar klachten. Stellen ook extra vragen. Bekijken het probleem niet uitsluitend plaatselijk, maar zoeken ook naar het grotere geheel/schakel. Super! Topteam"

Sofie Machiels

format_quote

"Door een hardnekkige rugblessure moest ik het tennissen, lopen en fietsen even aan de kant laten. Dankzij de Sportpraktijk die een specifiek revalidatieprogramma opstelde in combinatie met myofasciale therapie en de nodige dosis motivatie, zie ik de toekomst terug sportief tegemoet!"

Petra Meeus

format_quote

"Snel en zeer doeltreffende mobilisatie. Had ik dat "naaldenprikken" veel vroeger ontdekt was ik als topsporter veel verder geraakt en constanter geweest. Heel tevreden over de samenwerking en een aanrader voor topsporters!"

Erik Ronsmans

format_quote

"Rustige, professionele aanpak! Dennis stelde ons dochtertje (dat niet erg spraakzaam was, want een beetje nieuw allemaal!) op haar gemak en paste zich vlot aan op allerhande manieren! Hij deed de oefeningen goed voor, ze mocht zelfs het kleurtje van haar tape kiezen... De eerst keer moest ik mee, de volgende keren wil ze gerust alleen gaan; dat toont wel aan dat ze op haar gemak is en vertrouwen heeft!"

Koen Bronselaer

format_quote

"Frigyes is an outstanding ostheopath. He knows his work on the top of his fingers and recognises the problems that really matters. He will look for the cause of the problem and react to that and then tackles as well the symptoms that came out of that problem. "

Thierry Renaer

format_quote

"Door de snelle en flexibele aanpak kunnen kleine blessures onmiddellijk aangepakt en vermeden worden. Daardoor kan ik elke week 100% aan de aftrap verschijnen."

Denis Odoi

format_quote

"Na de behandeling voel ik me steeds beter. Ik vind het altijd een gezellig moment de 30 min. die ik doorbreng met Koen. Koen behartigt zijn beroep met liefde voor het vak."

Jef De Smedt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x