Inspanningstest - Gezondheidsmeting

WANNEER EEN GEZONDHEIDSMETING - INSPANNINGSTEST LATEN DOEN?

Hartslag kennen

Je conditie testen dankzij een inspanningstest? Een gezondheidsmeting doen ter voorbereiding van je sportieve doelen? Een inspanningstest helpt je zicht te krijgen op je hartslagzones waardoor je in de toekomst gezonder en verantwoorder kan sporten.

Fysieke conditie verbeteren (ifv jouw doel)

De sportkinesisten van Sportpraktijk helpen jou om je fysieke conditie te verbeteren en dus prestaties te optimaliseren. We geven je haalbare, gepersonaliseerde tips om te starten. Daarnaast krijg je vooral advies om op lange termijn te blijven bewegen. Een gezondheidsmeting schetst je een transparant startscenario als je bijvoorbeeld wil afvallen, aan duursport wil doen, je spiermassa opbouwen, …

Blessurepreventie

Een inspanningstest is een goede methode om blessures te vermijden. Zeker wanneer je er gevoelig voor bent. Onze sportcoaches en sportkines helpen je om voldoende comfortabel door te starten op basis van jouw testresultaten.


HOE VERLOOPT EEN INSPANNINGSTEST?

Aan de hand van een inspanningstest wordt je lichaam en fysieke gezondheid in kaart gebracht en krijg je een programma op maat van je sportieve of gezonde doelstelling. Ieder lichaam is anders, reageert anders op verschillende sporten. Er wordt gedurende en na de gezondheidstest dan ook rekening gehouden met je blessuregevoeligheid zodat het succesvol doorlopen van je programma gegarandeerd is. Bovendien kan je met je programma gratis komen sporten in de Sportpraktijk in Haasrode / Leuven. Sportpraktijk is een erkend sportmed test-point.

PRIJS INSPANNINGSTEST?

Kostprijs is slechts 115 euro (incl. BTW).  Als je met 2 inschrijft en samen test, betaal je slechts 95 euro per persoon (incl. BTW). Persoonlijke coachingsmomenten en hertesting aan 95 euro (incl. BTW).

COACH VOOR JOUW INSPANNINGSTEST?

 Een gezondheidsmeting bestaat uit volgende stappen:

  1. Inspanningstest: fietstest of loopbandtest
  2. Coaching: persoonlijke bespreking van je fysieke gezondheid (hartslag, ademhaling,...) en blessuregevoeligheid
  3. Sport of bewegingsprogramma op maat gedurende 3 maanden

Eventueel aangevuld met:

  • opvolging door een physical coach
  • hertesting onder leiding van een coach
  • mental coaching of (sport)diëtist
Meer items Inspanningstest - Gezondheidsmeting

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x