Personal & Physical Coaching

WAT IS PERSONAL COACHING?

Teken je in op personal coaching bij Sportpraktijk in Haasrode? Dan word je onder de arm genomen door een gediplomeerd en gemotiveerd personal trainer. 

Op een efficiënte manier train je samen met je personal coach en werk je toe naar jouw eigen doelstelling met focus op jouw sportdiscipline! Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een persoonlijk sportrecord verbreken op de fiets of op de atletiekpiste.

Je verbetert prestaties en blijft blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen op een uitdagende manier en volgens een trainingsschema op maat. Ook een recuperatiesessie of pre-activatie voor een wedstrijd behoort tot de mogelijkheden van personal coaching.

PHYSICAL COACHING AANVRAGEN?

SPORTEN MET EEN PERSONAL TRAINER: INDIVIDUEEL OF IN GROEP

Sportpraktijk rolt geen standaardplan uit. Personal coaching is letterlijk persoonlijke sportbegeleiding. Ondersteuning die is toegespitst op jouw fysieke conditie en kleine of grote goals. 

Physical coaching moet altijd toegankelijk en tof blijven. Daarom geven we jou de keuze uit de werkwijze. Dit kan in de vorm van begeleide trainingssessies of aan de hand van een individueel sportprogramma dat door je coach mee wordt opgevolgd. Sporten met personal trainer met twee vriendinnen of met een groep collega’s? Je persoonlijke sportcoach werkt een aanbod op maat uit.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bij ons in Haasrode / Leuven, lichten we je alle voordelen en opties van personal training en physical coaching toe. Daarna gaan we met veel goesting gericht aan de slag!


Jente SchaepherdersKoen JoosenLaura QuirinDennis Vanmal


Meer items Personal & Physical Coaching

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x