Sportkine Kessel-Lo

Sportkine Kessel-Lo gezocht? Gevonden! 

Ben je een individuele- of teamsporter? Sport je recreatief, semiprofessioneel of professioneel? Heb je een sportblessure of wil je net een sportblessure voorkomen?

Sportpraktijk in Kessel-Lo werkt met een multidisciplinair team om jouw sportprestaties een boost te geven. Wil je je doestellingen op korte termijn halen én tegelijkertijd focussen op welzijn in the long run? Dan ben je aan het juiste adres bij onze sportkinesisten in Haasrode.

Op zoek naar een sportkine in Kessel-Lo? Onze sportkinesisten stippelen het ideale revalidatietraject voor je uit en begeleiden je om blessurevrij en gezond te sporten. Wij ontvangen je graag in onze kine praktijk waar we beschikken over gespecialiseerd apparatuur en een volledig ingerichte oefenruimte. Parkeren doe je voor de deur.  

Wanneer sportkine?

  • acute en chronische sportblessures: tennisarm, knieblessure, kruisbanden, …
  • prestatieverlies: krachtverlies (krachtverlies arm, krachtverlies hand, krachtverlies been), …
  • Sportpreventie: oefeningen om blessurevrij te sporten (ook voor kinderen & senioren)
  • pijn en dysfunctie in spieren en gewrichten: hoge rugpijn, gewrichtspijn, spierpijn, rugpijn, nekpijn

Wil je na je revalidatie nog meer doelen bereiken? Sportpraktijk helpt je om de fitste versie van jezelf te worden met personal coaching, voedingsadvies en mental coaching. Bekijk zeker ook de rest van ons aanbod. 

Hoe gaat de sportkine te werk?

Bij Sportpraktijk word je begeleid door een vaste sportkiné. Op die manier kan hij je vooruitgang makkelijk opvolgen. Waar nodig krijg je gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding door één van onze andere sportkinesisten of therapeuten. Voor de therapie van start gaat, analyseert de sportkine je huidige situatie. Op basis daarvan bepaalt hij of zij de beste behandelmethode. De behandeling bestaat uit een combinatie van manuele therapie, oefentherapie en myofasciale therapie.

Team Sportpraktijk Kessel-Lo: Sportkine


Sterker uit een sportblessure komen? Het kan! Lees de blogpost van Koen, die na een blessure maar liefst 2 marathons in 1 maand liep dankzij goede begeleiding.  

Een vraag voor onze sportkinesisten Kessel-Lo?

Sportkine Kessel-Lo

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x