Sportkinesitherapie Blanden

SPORTKINESITHERAPIE IN BLANDEN

Sportblessure? Prestatieverlies? Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken leiden de ervaren kinesitherapeuten van Sportpraktijk jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure. Er wordt gestreefd naar een zo efficiënt mogelijk proces met de focus op het welzijn op lange termijn en het halen van jouw doelstellingen op korte termijn.

Voor sportkinesitherapie in Blanden, ben je bij Sportpraktijk aan het juiste adres. Je wordt begeleid door één vaste sportkine. Waar nodig krijg je gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding door één van onze andere sportkinesisten of therapeuten.

We maken eerst een analyse van uw situatie. We werken met een centraal dossier en combineren manuele-, oefen- en myofasciale therapie in een multidisciplinair kader waarbij pijn en dysfunctie behandeld worden.

WANNEER SPORTKINESITHERAPIE?

  • acute en chronische sportblessures: tennisarm, knieblessure, zweepslag, …
  • prestatieverlies: krachtverlies, tegenvallende resultaten, …
  • houdingsproblemen oplossen vanuit een actieve benadering: rugklachten, nekklachten, …
  • pijn en dysfunctie in spieren en gewrichten: hoge rugpijn, gewrichtspijn, …

ONZE SPECIALISTEN SPORTKINESITHERAPIE IN BLANDEN

Wil je na je revalidatie een vlekkeloze overgang maken van individueel trainen naar in groep trainen? Onze physical coaches werken met jou, sportspecifiek, naar jouw nieuwe sportieve doelen op het vlak van cardio, kracht, stabiliteit en lenigheid! Dit kan in onze praktijk in Haasrode of op locatie in Blanden.

Kennismakingsgesprek sportkinesitherapie aanvragen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x