Sportkinesitherapie

WAT IS SPORTKINESITHERAPIE?

Via een breed arsenaal aan behandeltechnieken en ervaring leiden onze kinesitherapeuten jou doorheen het revalidatieproces van jouw sportblessure.

Er wordt gestreefd naar een zo efficiënt mogelijk proces met oog voor het welzijn op lange termijn en het halen van kortetermijndoelstellingen.

Sportpraktijk biedt je kinesitherapie op maat. We werken met een centraal dossier en combineren manuele-, oefen- en myofasciale therapie in een multidisciplinair kader waarbij pijn en dysfunctie behandeld worden.

Klop je aan bij Sportpraktijk in Haasrode voor sportkinesitherapie? Dan word je begeleid door één vaste sportkine. Waar nodig krijg je gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding door één van onze andere sportkinesisten.

WANNEER SPORTKINESITHERAPIE?

- acute en chronische sportblessures: tenniselleboog, knieblessure, zweepslag, …

- prestatieverlies: krachtverlies, tegenvallende resultaten, …

- houdingsproblemen oplossen vanuit een actieve benadering: rugklachten, nekklachten, …

- pijn en dysfunctie in spieren en gewrichten: hoge rugpijn, gewrichtspijn, … (indiba)Jelle CeuleersEsther VanwijckStijn JanssensKoen JoosenLaura QuirinDennis Vanmal


Wil je na je revalidatie een vlekkeloze overgang maken van revalideren naar sportspecifiek trainen, individueel of in groep?
Onze physical coaches werken met jou naar jouw nieuwe sportieve doelen op het vlak van cardio, kracht, stabiliteit en lenigheid!

Meer items Sportkinesitherapie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x