Sportvoedingsadvies in Bierbeek

SPORTVOEDINGSADVIES IN BIERBEEK

Vind je het moeilijk om je druk leven te combineren met gezond eten? Wil je graag verantwoord afvallen en tegelijkertijd genoeg energie hebben om te sporten? Wil je gezonde recepten ontdekken? De beste sportvoeding, zoals je eigen energiedrank, leren maken?

Voor individueel voedingsadvies in Bierbeek, ben je welkom bij Sportpraktijk in Haasrode. Onze sportdiëtist helpt stapsgewijs en toegankelijk je sport en voeding 100% met elkaar te doen matchen.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD VOEDINGSADVIES

Sportpraktijk uit Haasrode hecht veel belang aan wetenschappelijk onderzoek. Onze voedingsadviezen, gezonde recepten, tips op maat, … zijn steeds gegrond op feiten. Onze voedingsspecialiste en sportdiëtiste is getraind in het kritisch analyseren van tegenstrijdige berichten of hypes uit de media over gezonde voeding en training. Ook streeft ze ernaar om up-to-date te blijven en zich continu bij te scholen.

OP ZOEK NAAR EEN VOEDINGSSPECIALIST EN SPORTDIËTIST IN BIERBEEK?


VOEDINGSADVIES IN BIERBEEK OP JE EIGEN TEMPO

Gezond aankomen, gezond afvallen, je eetpatroon omgooien, … vraagt tijd en inspanning. Sportpraktijk gaat samen met jou op zoek naar een ritme dat helemaal bij je past. We stippelen een gevarieerd plan uit dat haalbaar is en waarmee je je doelen behaalt. Geen onrealistisch voedingsadvies, maar voedingsadvies waar je de vruchten van plukt en de positieve resultaten zelf ondervindt.

Voedingsadvies aanvragen

SPORTVOEDINGSADVIES IN BIERBEEK

Met een divers team aan sportkinesisten, physical coaches en sportdiëtisten zit je als beginnend, geoefend of professioneel sporter goed bij Sportpraktijk voor een totaalaanpak. We scannen samen je huidige sportschema, bespreken je eerstvolgende doelen in detail en reiken je voedingsadvies aan waarmee je je sportprestaties boost.

Sportvoedingsadvies aanvragen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x