Esther Vanwijck

Sportkinesitherapeut | Expert oefentherapie | Manueel therapeut

Esther helpt je doorheen je revalidatie met een actieve, functionele en sportspecifieke aanpak. Met een diploma als sporkinesitherapeut en manueel therapeut op zak beschikt ze over alle tools om je zo snel mogelijk en sterker dan voordien terug aan het sporten te krijgen. Met ervaring als sportkinesitherapeut op het SMAC en een kritische wetenschappelijke blik die ze meenam vanop haar werk aan de KUL, combineert ze het beste van twee werelden om je van een up to date revalidatie te voorzien.

Met een uitgebreide screening van je klachten, een gepersonaliseerd behandelplan en tussentijdste testingmomenten zet ze je opnieuw op het juiste spoor. Een ‘evidence based return to sport’ is Esthers stokpaardje. Je revalidatie stopt niet na je blessure, maar pas wanneer je je performance doelen bereikt. 

Ook voor blessurepreventie en krachtprogramma’s op maat, zowel voor de individuele sporter als voor teams kan je bij Esther terecht. 

Esther is captain en coach in de Leuvens ultimate frisbeeclub en speelt zelf ook in de nationale vrouwenploeg ultimate frisbee. Daarnaast is ze fervent loopster.

Esther is onze actieve revalidatie expert.

voor specifieke vragen: esther@sportpraktijk.be

Meer items Esther Vanwijck

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x