Jente Schaepherders

Zaakvoerder | Physical coach I Performance Trainer I Functional Trainer

Bij Jente kan je terecht voor: performance training (zowel individuele- als teamsporters), mobilisatie en activatie (voor wedstrijd/training), functionele training, blessurepreventie, houdingscorrectie. 

In 2020 werd hij mede-zaakvoerder van de Sportpraktijk. Hij draagt vanuit zijn kritisch denken bij tot de lange termijnvisie waarbij maximale impact creëren op de individuele sporter centraal staat. 

Zijn missie? Door in te zetten op de sportieve drievuldigheid training, voeding en levensstijl, bouw je aan een gezond lichaam. Tijdens oefeningen zet hij in op alle spierketens. Als master fysieke activiteit, fitheid en gezondheid gaat hij voluit voor een all-in-one aanpak.

De interesse voor sport en het behalen van prestaties uitte zich in het verleden al in verschillende vormen. Zo assisteerde Jente de fysieke testen van de Red Lions en SC Heerenveen. Als physical trainer bij de (jeugd)teams van voetbalclub OHL en hockeyclub KHC Leuven streeft hij naar de sterkste versie van elke individuele atleet binnen het team.

Next challenge? De basketballers van de Leuven Bears naar hun hoogste niveau gidsen! 

Hoe hij zijn eigen sporthonger stilt? Zwemmen, lopen, kickboxen én zaalvoetbal. Klinkt als een mooi gevulde sportagenda. That’s the spirit!


Afspraak maken? - Mail rechtstreeks naar jente@sportpraktijk.be
Meer items Jente Schaepherders

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x