Koen Joosen

Physical Coach | Myofasciaal therapeut | Sportkinesitherapeut | Zaakvoerder

Als bezieler en zaakvoerder zorgde Koen ervoor dat Sportpraktijk op korte tijd groeide van sportrevalidatiepraktijk naar test-, trainings- en gezondheidscentrum.

Naast zaakvoerder is hij ook physical coach in hart en nieren. Hij streeft ernaar om iedereen, topsporter of patiënt, te begeleiden naar hun doel, telkens vertrekkend vanuit de eigenheid van het lichaam. Hij begeleidt onder andere voetbalclub OHL, hockeyclub KHCL en talrijke individuele sporters.

In België wordt hij beschouwd als dé expert op vlak van myofasciale therapie (dry needling).

Zijn masterdiploma's van LO & bewegingswetenschappen en revalidatiewetenschappen & kinesitherapie weerhouden hem niet om zich continu bij te scholen.

Zijn missie is om jong en oud op een gezonde manier te laten bewegen. Zelf gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Hij droomt ervan om deel te nemen aan een meerdaagse sportchallenge in de Alpen.

In 2020 ging zijn missie nog een stapje verder. Met Moving Lives wil hij de impact op de maatschappij vergroten door beweging te koppelen aan een hoger doel, nl. zo veel mogelijk goede doelen steunen. Check it out! https://nl.movinglives.eu

Mail: info@sportpraktijk.be

Meer items Koen Joosen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x