SPORTPRAKTIJK

Miet Leijssen

Mental coach

Miet gelooft sterk in de kracht die mensen zelf hebben om hun eigen leven (terug) vorm te geven. Ze heeft oog voor talenten van mensen en het ontwikkelen van hun potentieel. Samen met jou gaat ze op zoek naar de veranderingen die je wil aanbrengen in je fysieke en mentale gezondheid of je job.  Ze begeleidt je in het versterken van veerkracht, focus, neerzetten van prestaties, verhogen van zelfvertrouwen, energie en vitaliteit herwinnen,…

Zij is een ervaren professional op vlak van career coaching (loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques), alsook stress- en burnoutcoaching en hét aanspreekpunt in de sportpraktijk voor mental coaching.

Miet koppelt 15 jaar paardensport met een ruime ervaring in de bedrijfswereld waar ze aan de hand van keynotes en workshops mensen weet te inspireren met haar 'motivational shot's'.

Als master in de arbeidssociologie heeft ze zich verder gespecialiseerd in professional en mental coaching en blijft ze zichzelf steeds verder ontwikkelen als coach.

Zelf staat Miet positief en gepassioneerd in het leven en past ze een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coachings. Mensen appreciëren haar enthousiasme, haar drive en haar pragmatisch, warm - menselijke aanpak.

Maak hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of mail naar miet@sportpraktijk.be

Meer weten: www.mietleijssen.be

Voor loopbaanbegeleiding werken we met loopbaancheques ism het erkend loopbaancentrum BetterMindsatWork.

www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x