Miet Leijssen

Mental coach I Career coach | Sportpsychologie

Miet heeft oog voor talenten van mensen en het ontwikkelen van hun potentieel. Samen met jou gaat ze op zoek naar de veranderingen die je wil aanbrengen in je fysieke en mentale gezondheid of je sport/job.  Ze begeleidt je in het versterken van veerkracht, focus, neerzetten van prestaties, verhogen van zelfvertrouwen, energie en vitaliteit herwinnen,…

Miet koppelt ruim 15 jaar competitiesport met een ruime ervaring in de bedrijfswereld waar ze aan de hand van keynotes en workshops mensen weet te inspireren met haar 'motivational shot's' en talentgerichte aanpak. Als master in de arbeidssociologie heeft ze zich verder gespecialiseerd in de positieve en sportpsychologie. Zelf ook blijven groeien is haar motto, daarom dat ze zich steeds verder blijft ontwikkelen als business en mental coach.

Zij is een ervaren professional op vlak van career coaching (loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques), alsook stress- en burnoutcoaching en hét aanspreekpunt in de sportpraktijk voor mental coaching & sportpsychologische thema's.

Zelf staat Miet positief en gepassioneerd in het leven en past ze een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coachings. Ze gelooft sterk in de kracht die mensen zelf hebben om hun eigen doelen te verwezenlijken. Mensen appreciëren haar enthousiasme, haar drive en haar pragmatisch, warm - menselijke aanpak.

Voor specifieke vragen, mail naar miet@sportpraktijk.be

Meer weten: www.mietleijssen.be

Voor loopbaanbegeleiding werken we met loopbaancheques ism het erkend loopbaancentrum Better Minds at Work. Meer info via www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Meer items Miet Leijssen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x