Partner

Partner

SPORT & BEWEGINGSCOACH / SPORTMED INSTRUCTEUR / MINDFUL RUN INSTRUCTEUR

Hannes Geyskens ademt sport en alles wat er mee te maken heeft.  De sportmicrobe zit in zijn bloed. Als talentvolle voetballer schopte hij het tot de nationale jeugdreeksen. Nadien heeft hij met twee Belgische titels en drie Europese deelnames in de triatlon genoten van een heel andere sport. In 2012 nam hij deel aan de prestigieuze Ironman van Hawaï. Ondertussen haalde hij ook zijn diploma als licentiaat Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen.

Als eerste Mindful run instructeur (www.mindfulrun.nl) in België zet hij meteen een trend. Mindful Running, met klemtoon op ademhaling, mindfulness en looptechnieken, brengt de deelnemers veel meer dan enkel en alleen lopen.

Daarenboven is hij tevens gecertificeerde SportMed instructeur. Via de SportMed inspanningstesten brengt hij jouw uithoudingsvermogen in kaart en geeft hij jou een uitgebalanceerd trainingsschema.

Hannes is een gedreven sport- en bewegingscoach die als partner aan de Sportpraktijk verbonden is vanuit zijn 'Mindmoves'. Hij haalt, altijd met een positieve en optimistische blik, het beste in je naar boven. Hannes inspireert, motiveert en steunt je in het halen van je doelen. Hij waardeert je als persoon en pleit voor een duurzaam, gezond en gelukkig leven voor zijn atleten.

Contact

Geldenaaksebaan 329, 3001 Heverlee --- GPS gegevens : 50°50'56.4" N 4°43'28,2" O
info@sportpraktijk.be
T 016 38 96 86
Sitemap

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x