Stijn Janssens

Sportkinesitherapeut | Manueel therapeut | Myofasciaal therapeut | Redcord specialist

Stijn studeerde af als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de KULeuven. Vervolgens behaalde hij een postgraduaat Manuele Therapie aan de UGent. Daarnaast is hij sinds 2014 een erkend myofasciaal therapeut via de VZW Trigger en heeft hij ervaring in het begeleiden van sporters via redcord-therapie.

Je kan bij Stijn terecht voor professionele begeleiding op maat. Dankzij de opleiding die hij volgde bij Spartanova, heeft hij ervaring in het screenen van sporters in diverse disciplines. Aan de hand van deze screening stelt hij samen met jou een persoonlijk oefenschema op om blessures te voorkomen. 

Naast screening en preventie, kan je bij Stijn terecht voor individuele revalidatie van blessures. Dankzij zijn ervaring als manueel en myofasciaal therapeut, is hij bekwaam om op een doelgerichte manier pijnklachten te behandelen.

Als sportkinesist gaat Stijn op een actieve wijze aan de slag in de oefenzaal. Hij begeleidt en motiveert elke sporter, om samen met hen te werken naar een zo vlot mogelijke revalidatie.

Stijn maakt deel uit van de medische staf en is de hoofdkinesist van Volleybal Haasrode Leuven,  voor zowel de heren, dames als voor de jeugd.

Naast zijn brede interesse in zowat alle sporten, is Stijn een fervent basketspeler bij Triton Leuven.

Maak hier je 

Voor specifieke vragen: stijn@sportpraktijk.be 

Meer items Stijn Janssens

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x